Zsinórmérték
2020. december 06. írta: waddy

Zsinórmérték

Lehet gúnyolódni azon, hogy Szájer József meleg, vagy hogy szexpartin vett részt, aztán drogokkal teli hátizsákkal kimászott az ablakon és leesett az ereszcsatornáról. A közösségi oldalakat rendesen el is árasztották az ilyen tárgyú és hangvételű mémek. Nincs ezzel semmi baj, így működik a nyilvánosság és a sajtószabadság. Azt gondolom azonban, hogy mindez csak a felszín kapargatása. Melegbárba járni nem ciki, számos ismert és kevésbé ismert ember fordul meg ilyen helyeken nálunk is, másutt is. Hiányos öltözékben ablakon kimászni vidám zárójelenet akármilyen francia bohózatban. Ha pedig házibuli, akkor extasy esetleg speed, menő helyeken némi kokain, de legalább néhány joint. Gyülekezési tilalom megszegése még a leginkább komolyan vehető támadási pont, noha csak Magyarországon, és csak a tavaszi zárlat idején több olyan buliról, bandázásról lehetett hallani, amiben 15 – 20 fiatal vett részt.

Az igazán fontos körülmény az, hogy mindezeket a cselekményeket egy Szájer József nevű ember követte el. Az az ember, aki Magyarország alaptörvényét írta, aki ezáltal  olyan alkotmányozó államférfiak sorába emelkedett, mint James Madison és Michel Debré. Egy olyan alkotmányt hozott létre, amelynek szégyenletes preambuluma előre vetítette mindazt a gyalázatot, amit párttársai azóta hozzáírtak.  Olyan alkotmányt, amely - mint legfőbb jogforrás - lassan tíz éve tesz erőszakot közgondolkodásunkon és változtatja festett díszletté a jogállamiságot. Ahelyett, hogy a jog, az igazságosság, az erkölcs zsinórmértéke lenne,

Zsinórmértéknek itt van nekünk Szájer József.  Az ő személye jól szemlélteti mindazt a züllést, amit az utóbbi 20 év előidézett a közéletben. A vagány csávó, ak iPadjén írja az alkotmányt; aki a kollégista baráti kör tagjaként villámgyorsan kerül a politika élvonalába. Példás családban él, feleségét főbírói székhez juttatja, közben pedig a pesti meleg bárok rendszeres látogatója. Egy önmagát kereszténynek és demokratikusnak hazudó párt képmutató képviselőjeként. 

De zsinórmérték az is, ahogy- főnöke pávatáncának mintájára - az itthon képviselt homofób, kirekesztő rasszista politika kiküldöttjeként a szabados és liberális Brüsszelben élvezte azt az életet, amit itthon ő és elvtársai tűzzel-vassal irtották és irtanak ma is. Hátizsákos, pucér menekülése az ereszcsatornán nem azért érdemel szót, mert jót lehet rajta derülni, hanem mert azt mutatja, hogy attól, mert egy senki magasra kapaszkodik, még nem lesz valaki. És amikor lepottyan, nemcsak az derül ki, hogy a király meztelen, hanem hogy nem is igazán király. .

Lebukása is zsinórmérték, csak kissé másképpen.  Egy olyan zsinór hagyta cserben, ami egyelőre még szilárdan feszül a többi bűnöző lába alatt. Szájer lebukott, mert balek volt: elment egy buliba, amire nem volt hivatalos és úgy próbált meglógni, mint egy ügyetlen kamasz. Esendő volt, és esendőségében emberi is. Meg ahogy némi habozás és ügyetlen hazudozás után kiállt a nyilvánosság elé, elmondta az igazat és vállalta a következményeket. Szerintem ezzel mértéket szabott a politikai elit számára. Nem kellett volna lemondania EP mandátumáról; nem kellett volna kilépni a Fideszből. Szép nyugodtan megvárhatta volna, amíg kizárják vagy tisztára mossák. Nagyon remélem, hogy a brüsszeli távozásáért járó sokmilliós végkielégítést nem veszi fel.

 Ellentétben azokkal, akik milliárdszámra lopják a közpénzt, használják seggtörlésre az alkotmányt, rabolják el mindannyiunk szabadságát, és azt hiszik, hogy biztosan állnak a kötélen. De Szájer József esete világosan mutatja, hogy  ez a biztonság csak látszólagos és ezt a látszatot csak csalással és képmutatással tudják fenntartani.

Ideig-óráig. De amikor majd menekülniük kell, abban nem lesz semmi esendő és bocsánatos. Bukásuk fájdalmas lesz, emlékük szégyenletes.

A bejegyzés trackback címe:

https://paradigmauj.blog.hu/api/trackback/id/tr1216319954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaleidoscope · http://kaleidoscope.blog.hu 2020.12.06. 20:44:10

Vitatkoznék pár gondolatoddal:
"Meg ahogy némi habozás és ügyetlen hazudozás után kiállt a nyilvánosság elé, elmondta az igazat és vállalta a következményeket. Szerintem ezzel mértéket szabott a politikai elit számára. Nem kellett volna lemondania EP mandátumáról; nem kellett volna kilépni a Fideszből. Szép nyugodtan megvárhatta volna, amíg kizárják vagy tisztára mossák." Szerintem nem saját elhatározásából mondott le mindenhonnan. Orbán ki is jelentette, hogy neki ez "nem fér bele". Biztos vagyok abban, hogy Orbán utasította a lemondásra.
"Nagyon remélem, hogy a brüsszeli távozásáért járó sokmilliós végkielégítést nem veszi fel." - sajnos ebben sem vagyok biztos...

waddy 2020.12.06. 22:11:43

@kaleidoscope: Persze, lehet. De az is mérték-jelző. hogy mi nem fér bele Orbánnak. 19000 gyerekpornó igen, 20 000 Ft-os Várnegyed-beli lakásbérlet igen, ez meg nem.

nemecsekerno_007 2020.12.07. 14:28:07

Január 11-ig zárva tart az ország ti meg zsínórmértéken filozofálgattok?!

Csak gratulálni tudok.

Halibuli 2020.12.07. 15:01:57

Szájer miatt Orbánnak is le kellene mondani. Ő delegálta a 30 éve
ismert 'adottságokkal'. Gerinctelen képmutató.

Tatai Katalin 2020.12.07. 15:07:52

@nemecsekerno_007: minden jogszabály és rendelet annyit ér, amennyire betartják.

haXXor 2020.12.07. 15:23:14

Nekem az a bajom ezzel az egész üggyel, hogy szerintem ma a politikusi munka valódi MUNKA lett. Értem ez alatt, hogy nem tehetős, befolyásos emberek válnak itthon politikussá akik aztán tapasztalatukat, életútjukat, kapcsolati és anyagi tőkéjüket fordítják egy magasztosabb cél elé, hanem fordítva... valljuk be, és legyen ez a legnagyobb tanulsága a sztorinak: ma itthon politikusnak lenni pont olyan munka, mint elmenni egy Audiba mérnökösködni. Azért teszik, mert mindazt szeretnék elérni, amivel régen váltak politikussá az emberek.

Nyilván nem reprezentatív, így száz éve is lehettek harácsolók de arányaiban talán kevesebben mint most. Így nézve pedig számon kérni Szájeren az alkotmányt kb az a szint, mint ha Leonardo DiCapriot kérném számon, hogy miért akarja a világot megmenteni a pusztulástól, ha egyszer olyan hedonista életet él, mint a Wall Street Farkasaiban...

Magyarul, tl;dr: az, hogy mit mond egy politikus és mit tesz már rég nem kell, hogy egyezzen.

De akár említhetném Gyurcsányt vagy anno Kókát is. Szocialista gondolkodás, szocialista politikusok és közben akkora magánvagyonnal bírnak, amellyel nagyon kevesen itthon.. teljes ellentmondás. Pont mint Szájer és az alkotmány.

dare 2020.12.07. 16:17:06

Megvárhatta volna, amíg kizárják vagy tisztára mossák?
Ja, ez egy remek program lehetett volna.
Tartott volna egészen addig, amíg a kormánypárti és ellenzéki szimpatizánsok normálisabban gondolkodó része meg nem csömörlik, és hagyja el ezt az országot végleg.
Az lett volna az igazi zsinórmérték.

Ekrü 2020.12.07. 16:34:05

"Nem kellett volna lemondania EP mandátumáról; nem kellett volna kilépni a Fideszből. Szép nyugodtan megvárhatta volna, amíg kizárják vagy tisztára mossák. "-Hát,lehet,hogy a tisztelt blogírónak ez a normális ,hisz láthattunk erre épp elég példát ellenzéki körökben,ahol ugye divat foggal-körömmel ragaszkodni a pozícióhoz bármilyen disznóságot követ is el az ember, de azért szerencsére a normális emberek számára ez nem így van. Én örülök,hogy van egy olyan párt legalább Magyarországon,ahol nem maradnak következmények nélkül a dolgok és csak remélni tudom,hogy előbb-utóbb az ellenzék is eljut erre a szintre.Mert hiba/bűn/disznóság (válasszon ki-ki melyik szimpatikusabb) bármelyik pártban előfordul miután ugye gyarló emberek a tagjai,de az sok mindent elmond egy pártról ahogy ezeket kezeli.Lesz következménye a dolognak avagy eltussolja/szőnyeg alá söpri.

Alick 2020.12.07. 17:04:26

"homofób, kirekesztő rasszista politika"

Nem tudunk arról, hogy Szájer és hűséges férfitársa családalapításon és örökbefogadáson törték volna a fejüket.
Egyébként pedig - bármilyen nemi orientációval - nálunk is szabadon lehet kamatyolni.
Rasszista..? Szájer és Deutsch zsidó származással sine cura álláshoz jutottak az EP-ben.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.12.07. 17:19:55

MI a konkrét kifogásod a hatályos alkotmány ellen? Mondj legalább 3 pontot, amiben gátolja a "jogállamot".

waddy 2020.12.07. 17:21:42

@nemecsekerno_007: A blogbejegyzés nem tárgyalja a járványhelyzet alakulását. Hozzászólásod értelmezhetetlen.

Andy73 2020.12.07. 17:25:54

Ja, a böszme már készül az újabb hatalomátvételre, kormányzásra és az elszámoltatásra is.
Lehet, hogy vannak, akiknek inkább az ő zsinórmértéke kell, de az országnak biztosan nem.
Szájert is csak azért vadászták le, mert fideszes. A blogger írja:

"Melegbárba járni nem ciki, számos ismert és kevésbé ismert ember fordul meg ilyen helyeken nálunk is, másutt is. Hiányos öltözékben ablakon kimászni vidám zárójelenet akármilyen francia bohózatban. Ha pedig házibuli, akkor extasy esetleg speed, menő helyeken némi kokain, de legalább néhány joint. Gyülekezési tilalom megszegése még a leginkább komolyan vehető támadási pont, noha csak Magyarországon, és csak a tavaszi zárlat idején több olyan buliról, bandázásról lehetett hallani, amiben 15 – 20 fiatal vett részt."

Vagyis mindezzel semmi probléma, ha egy baloldali politikus csinálja. Szájert csak azért kapcsolták le, és azért meg egy hete ellene a hecckampány, mert fideszes.
Remélem, karácsonykor már nem ezt tolják majd a képünkbe, az ezredik hasonló cikkel.

kvadrillio 2020.12.07. 17:33:25

HMMM..............
Bor, szex, mámor és amit nem tudott a Római Birodalomról
Testi örömök, állandó bormámor, erotikus fürdőkultúra - az ókori rómaiak szívesen halmozták az élvezeteket. A hírhedt császárok - köztük Nero és Tiberius - uralkodása alatt jellemző, babonákon és kultuszokon alapuló temetési szertartásokat, titkos társaságokat és elfajzott szexuális szokásokat mutatja be a DoQ-n március 19-én debütáló Bűnös Róma - Élet a római korban című korhatáros dokumentumfilm.

Róma több mint 500 éven át az egyik leghatalmasabb és legfejlettebb civilizáció volt, amit a világ valaha látott. A hatalomtól részeg uralkodók azonban gyakran saját aberrált játszóterükként tekintettek a birodalomra és az őket szolgáló népre. A DoQ műsorán március 19-én debütáló Bűnös Róma – Élet a római korban (Roman Vice) című dokumentumfilm páratlan betekintést enged ebbe a viharos időszakba a babonákon és kultuszokon alapuló temetésektől kezdve a titkos társaságokon át Nero és Tiberius palotájáig, ahol a bor mellett gyakran folyt vér is…

A Római Birodalom második császára, Tiberius – aki 14 és 37 között ült a trónon – uralkodása utolsó napjaiban például Capri szigetén űzte kedvenc hobbiját: pornográf festményekkel díszített hálószobáiban fiatal fiúkkal múlatta idejét. Az 54 és 68 között uralkodó Nero, akit világszerte bomlott elméjűnek bélyegeztek görög tragédiához illő életet élt: anyjához, Agrippinához nem csak gyermeki viszony fűzte… Amikor azonban az asszony új szeretők után nézett, a fia megölette őt, és így tett első feleségével, Octaviával, majd másodikkal, Poppaea-val is…

MA.........FEHÉRGALLÉROS FETRENGÉS A DISZNÓÓLBAN........MI IS VÁLTOZOTTT ???!

waddy 2020.12.07. 17:47:53

@MA.XVAL birсaman közíró:
Nem azt írtam, hogy gátolja a jogállamot. Sőt: mint legfőbb jogforrás, hitelesíti, tehát jogilag szentesíti a NER által lezüllesztett hazai közállapotokat. A preambulum dagályos és anakronisztikus, meghamisítja a 20. századi történeti emlékezetet. Szakít a köztársaság elnevezéssel. Továbbá - ahogy az eredeti bejegyzésben olvasható - előrevetíti a NER máig tartó alkotmányos diktatúráját. Lásd a 4., 5., 6.,9. módosításokat.

waddy 2020.12.07. 17:59:49

@Andy73: Igazad van és még sincs. Ezekkel a cselekedetekkel csakugyan nincsen gond szerintem, mert magánügyek. Amit Szájer tett, az mindezen túlmutat - és amiben biztosan tévedsz: ez nem bal-jobb kérdés. Mint egy kommentelő írta: az a szoci, aki milliárdos magánvagyont birtokol, szintén szégyent hoz az övéire.A lényeg - legalábbis ebben a bejegyzésben - a mérték.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2020.12.07. 18:00:50

"Nagyon remélem, hogy a brüsszeli távozásáért járó sokmilliós végkielégítést nem veszi fel."

Végkielégítés nem csak akkor jár, ha - nem fegyelmi úton - kirúgják az embert?

@Halibuli:

"Szájer miatt Orbánnak is le kellene mondani. Ő delegálta a 30 éve
ismert 'adottságokkal'. Gerinctelen képmutató."

Arról Orbán is biztos tudott már akkor is, hogy Szájer homokos vagy biszex. Na de a homoszexualitás miért is lenne kizáró ok bármilyen állami vagy párttisztség betöltésénél?

@MAXVAL birсaman közíró:

"MI a konkrét kifogásod a hatályos alkotmány ellen? Mondj legalább 3 pontot, amiben gátolja a "jogállamot"."

Pl. az a felháborító és kirekesztő kitétel, hogy az anya nő, az apa pedig férfi. Pedig Schwarzenegger Junior c. filmje óta az egész világ tudja, hogy férfi is lehet anya.

Kedélyes Paraszt 2020.12.07. 18:06:50

@nemecsekerno_007: Kevered a szezont a faszoddal. Szerencsetlen.

Kedélyes Paraszt 2020.12.07. 18:12:26

@haXXor: Véleményem szerint ez nagy tévedés. Az ő munkája (munkássága???) nem futószalag. Igen egyedi, valós, politikai identitásból ered, a kemény magból való. Kőművesre nem bíznak alkotmányt, ezt azért tudni kell. Oda mérnőki munka szükségeltetik. Tehát a megmérettetés is ilyen. Nem a lókupecet hurcolják most meg.

Kedélyes Paraszt 2020.12.07. 18:14:15

@Andy73: ja, ekkora baromságot is csak valami ismeretlen valaki találhat ki. Ideköltözött volna legalább 2 évre, látná a valóságot.

Kedélyes Paraszt 2020.12.07. 18:21:00

Csak próbálom kóstolgatni a szavakat. Brüsszel. Meleglobbi. Szájer. Fertő.
Ezeket valami világvégéről suhantott ember próbálgatná szétválasztani. Lehet, de minek?
Szájernek a meleglobbit kell erősítenie. Ennyi.

ps. ezt a fertőt nem értem. Ki fertőz kit?

Kedélyes Paraszt 2020.12.07. 18:42:52

ezt a köcsögöt lője már le a vérvörös narancs.

Kedélyes Paraszt 2020.12.07. 18:48:50

A gorilla igazi kiképzett bajnoka. Darál ész nélkül. Néhány birka küzd, de ez erre sem képes.

Rodney_2 2020.12.07. 19:06:57

Csak ahhoz hogy Szájer felkapaszkodott senki. Ez nem tudom mit jelent (pl Gyurcsány sem egy arisztokrata család sarja). Valahol azt olvastam, hogy ő nagyon profi volt EP szinten és a Weber első helyettese és legfőbb támasza volt a néppárti frakcióban (fogalmam sincs hogy igaz-e, nem emlékszem hol olvastam, annyi cikk volt erről a témáról)

Rodney_2 2020.12.07. 19:10:14

@hunyadi_janos_112: Legyél már öngyilkos te kibaszott genetikai hulladék. Anyád ment volna abortuszra veled, az úgyis ballibsi érték. Vagy legalább nyelt volna le. Na mindegy, szép bemutatót tartasz abból, hogy milyen egy ballibsi propagandista. Fel kéne etetni a malacokkal. Ha Hunyadi János meglátott volna téged mint buzi és muszlimmigráns propagandistát, levágta volna a fejed a kardjával te agyhalott barom.

Rodney_2 2020.12.07. 19:11:37

@waddy: Csak ahhoz hogy Szájer felkapaszkodott senki. Ez nem tudom mit jelent (pl Gyurcsány sem egy arisztokrata család sarja). Valahol azt olvastam, hogy ő nagyon profi volt EP szinten és a Weber első helyettese és legfőbb támasza volt a néppárti frakcióban (fogalmam sincs hogy igaz-e, nem emlékszem hol olvastam, annyi cikk volt erről a témáról)

Leooo 2020.12.07. 21:20:10

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nem jár neki automatikusan a végkielégítés, kérvényeznie kell, ha ilyet szeretne. Az EU parlamenten múlik, hogy jóváhagyják-e a neki történő kifizetés indítását és azt is, hogy az mennyi legyen. A szabályzat szerint annyi havi javadalmazás adható maximum, ahány évet az inkriminált személy EU szolgálatban eltöltött, ez az ő esetében 16 hónap lenne, cirka €104.000 ~37.740.000 Ft.

birkamenet 2020.12.07. 21:48:30

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Arról Orbán is biztos tudott már akkor is, hogy Szájer homokos vagy biszex. Na de a homoszexualitás miért is lenne kizáró ok bármilyen állami vagy párttisztség betöltésénél? "

Igazad van, a titkos Soros listán mintegy 200 buzi fideSSes egykori és jelenlegi miniszter, államtitkár és polgármester szerepel. Soros pedig csak tudja hogy melyik fidesses buzi, hiszen az egész fidesst ő finaszírozta, köztük ezt a Száj R Jóskát is.

birkamenet 2020.12.07. 21:54:41

@Ekrü: "Én örülök,hogy van egy olyan párt legalább Magyarországon,ahol nem maradnak következmények nélkül a dolgok"

Melyik az a párt cicabogara a NER-nek, röhögtess most meg mindket de nagyon nagyon! Csak tán nem az Európai Ügyészségtől napi szinten rettegő tolvajbanda fideSSre gondoltál???? Még jó hogy a Tiborc lopása se maradt következmények nélkül: a magyar adófizetővel kipengetettték azt a 13 milliárd forintot, amit a Tiborc maffia lopott el, pont az adófizetőktől, tiborc meg röhögve lop tovább, amíg a magadfajtájából van kétmillió.

phls 2020.12.07. 23:43:10

1. Büdös brendel! Dögölj ki a qrva anyádba.
2. Büdös brendel! Mondanál 1-2 keresetlen szót a (régebbi) munkatársaiddal való kapcsolatodról? Már csak azért, hogy a blogoszféra népe is megtudja, hogy mekkora trágyalé vagy.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.12.08. 07:22:37

@Matyas_kiraly:

Atya Isten, nincs benne az alkotmányban a homokorgia??? De hisz... de hisz... ez akkor fasiszta diktatúra!

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.12.08. 07:45:44

@Matyas_kiraly:

Te meg emberellenes vagy, mégis tolerálunk téged, hogy legyen kin röhögni? Mik a hírek a szaunapartiról, lesz sok kisfiú?

Echo73 2020.12.08. 08:25:47

@Matyas_kiraly: Azért néztem meg ezt a blogot, mert azt gondoltam a poszt elolvasása után, hogy erről értelmes emberek fognak érvelni, vitázni, egyáltalán megnyilvánulni. Aztán idetévedtél Te. És komolyan elgondolkodtam mi tesz téged ilyenné.
- látens meleg vagy, de kiélni, erről beszélgetni csak névtelenül elbújva, természetesen trágár módon tudsz, lehetőleg rombolva és mást megalázva?
- nagyon fiatal, homofób, garázda, tapasztalatlan vagy, aki telefirkálja a házfalakat faszságokkal, és teleüvölti a netet igénytelen hozzászólásokkal?
- idősebb férfi vagy, aki otthon az asszony előtt nem mer nagy hangon megszólalni, de itt a billentyűzet előtt bátran használja az igénytelen, trágár beszólásokat és büntet mindenkit, aki ellentmond neki?
- kisebbrendűségi komplexusod van és küldözgetsz el mindenkit az anyjába, alázol mindenkit, remélve, hogy ettől műveltebbnek, magasabbrendűnek, fontosabbnak tűnsz majd fel?
Bármelyik is lenne, sajnálom, hogy ennél jobb időtöltést nem találtál még, és hogy örömet okoz neked a CTRL-C CTRL-V használata. Senki nem vesz komolyan, ha nem vagy az.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2020.12.08. 09:35:44

@Echo73:

Itt láthatod Matyikát, ahogy közismert elméleteket pufogtat okoskodva:

www.youtube.com/watch?v=tN25SW6hh8I

Ha rákeresel a nevére, láthatod, hogy nemrég a jútyúbot is elkezdte telepiszkítani. Míg majd onnan is kidobják, mint cicát kakilni.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2020.12.08. 09:40:56

@Echo73:

"aki otthon az asszony előtt nem mer nagy hangon megszólalni, "

Matyinak nincs felesége, felváltva használ egy gumifiút és egy gumikecskét. Esténként meg lejár az Angyal utcai melegszaunába anális szexért.

phls 2020.12.08. 09:52:52

@Matyas_kiraly:
1. Büdös brendel! Dögölj ki a qrva anyádba.
2. Büdös brendel! Mondanál 1-2 keresetlen szót a (régebbi) munkatársaiddal való kapcsolatodról? Már csak azért, hogy a blogoszféra népe is megtudja, hogy mekkora trágyalé vagy.

waddy 2020.12.08. 12:07:43

Szerintem a trolloknak ne válaszoljatok, amelyik elveti a sulykot, azt úgyis kimoderálom. Engem tényleg érdekel a véleméyetek, szerintem ez egy fontos ügy!

gigabursch 2020.12.08. 16:16:43

Megy a házibuli a homokozóban. Jó homokozást. Én inkább nem koszolom össze magam.

Szájer ezek szerint nem csak buzi, hanem sajnos felelőtlen is.
Amúgy nem alkotmányt írt. Az van II. Endre óta...
Csak alaptörvényt. Az viszont elég átgondolt volt, mégha kicsit sokat kellett azt a gránitot polírozni.
Amúgy nagyon helyes, hogy a saját sutaságát nem erőlteti és teszi kötelezővé. Ez legalább némi (hangsúlyozom: némi!) jellemtöbblet. A deviáns eLMeBeTegeQ propagandának és társadalom-rombolásnak nincs helye itt, Európa közepén.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2020.12.08. 16:22:59

@gigabursch:

Az egyik barátnőm sebész a sürgősségin, és ő látta el, amikor egyszer késő éjjel bevitték hozzá a mentők Matyit, mert egy túlméteres pénisz rongyosra szaggatta az ánuszát. Na, szóval a mentők az Angyal utca melegszaunából vitték be Matyit.

Akkor persze az említett bvarátnőm nem tudta, ki az a Brendel Mátyás, de az itteni szereplése és a jútyúbra feltöltött videója alapján teljes bizonyossággal állítja, hogy a mi Matyink volt az illető.

gigabursch 2020.12.08. 17:00:11

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Vannak olyan élmények, amik az embert egy életen át kísérthetik.
Ez is ilyen lehet...

Uhh, borzalmas lehet szellentve úgy elköszönni, hogy:
- Phhhááááá!

waddy 2020.12.08. 17:08:22

@gigabursch:
Ha az LMBTQ közösségnek nincs helye itt, Európa közepén, akkor hol van helye?

phls 2020.12.08. 23:22:37

@gigabursch: "Csak alaptörvényt [írt szájer]. Az viszont elég átgondolt volt, mégha kicsit sokat kellett azt a gránitot polírozni."
1. _Egy_ ember nem ír alaptörvényt, pláne nem egy ilyen rongy alak.
2. Eleve nem alaptörvény az, amelyik egy köztársaságban meg akarja szabni, hogy miféle spirituális értékeket kellene nekem tisztelnem. Sőt, semmit nem kell tisztelnem, mert ezt nem lehet kikényszeríteni. A tiszteletet inkább ki kell érdemelni, mintsem megkövetelni.
3. A többiről nem is beszélve.

gigabursch 2020.12.09. 19:36:54

@phls:
Ööö... Hol írtam olyat, hogy tisztelni kéne?
Megjegyzés: az államforma csak egy üzemmód.
Amúgy igazad van. Nem egyedül alkotta.

Aztán gondoltam megnézem, hogy mégis mióta osztod itt az észt. 10 év ~70 hsz, ennek harmada - amúgy indokoltan - az elmebeteg Brendelt miatt kiakadásod.
De végülis az ember ne legyen hálátlan! Rávezettél az officeguru oldalán egy olyan cikkre, ahol több olyan függvény is van, ami kerestem... No, ennek igazán örülök.

gigabursch 2020.12.09. 19:37:51

@waddy:
Az én értékrendemben sehol.
Főleg azért, mert már maga a közösség fogalom sem igaz rájuk.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2020.12.09. 19:53:35

@gigabursch:

Én sem nagyon értem, miért nevezik őket közösségnek - nemcsak magyarul, de angolul is : LGBT community.

Echo73 2020.12.11. 08:30:56

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Talán érdekközösség lehetne a jó szó rá, több olyan célért küzdenek, ami azonos érdekből fakad. Nem is lenne ezzel baj, számos olyan csoport van, akik rövidebb-hosszabb ideig valami közösen vágyott dolog miatt összehangoltan cselekszenek. DE. Az nekem nem fér bele, hogy az LMBTQ emberek esetében a meleg párok ugyanolyan családnak minősüljenek, hogy ugyanúgy fogadjanak örökbe, Nem fogadom el őket normálisnak. Normálistól eltérőnek fogadom el őket. Tehát tolerálom, elfogadom, nem támadom, de egy szintnél tovább a befolyását nem engedem.

Neytiri1 2020.12.13. 17:54:55

telex.hu/video/2020/12/10/szajer-jozsef-orgia-melegorgia-hazibuli-europai-parlament-apafigura-daddy-riport-video

Egyébként Szájer József annyit ismert el, hogy házibuliban vett részt, nem volt nála drog és nem is fogyasztott kábítószert!

1. Miért hantázott vasárnap, hogy elfáradt, mikor a buli pénteken történt. Mit gondolt, nem fog kiderülni?
2. A háziúr azt mondja mások is járnak hozzá. Vajon most hogy érzik magukat ezek az emberek, ha ez igaz? Mit gondolnak, hogy meddig marad titok a nevük?
3. Felmerült a zsarolhatósága is.

A másik oldal, hogy az egyensúly meglegyen (természetesen nem hagyták ki G.Zz.-ot sem)
"Az eset Jeszenszky szerint klasszikus titkosszolgálati beszervező akció lehetett.
Szájert megpróbálták beszervezni. Vagy azért, hogy Magyarország ellen lehessen zsarolni, fogott ügynökként bevetni a brüsszeli csatározásokban vagy azért, hogy legyen egy lék, ami szivárogtat a Fidesz belső köreiből
– szögezte le a műsorvezető, majd egyik vendége egy hasonló nemzetközi példát is felidézett a beszervezésről."
pestisracok.hu/politikai-hobbista-klasszikus-titkosszolgalati-akcioval-lottek-ki-szajer-jozsefet-video/

Hát... mindenki a saját szája íze szerint értelmezi, fogadja el, vagy éppen bagatellizálja.
A pénzt igényelje, szerintem, és azonnal utalja át valamilyen segélyszervezetnek.

És azóta már megvan a jobboldal velőscsontja, a volt MSZP-s képviselő és a "hogy került a kocsim csomagtartójába a cigi" esete, és bár a két eset szerintem nem egyenlő fajsúlyú, mindenhonnan ez folyik, hatalmas lufivá fújva, igyekezve Józsi "tettét" ezzel háttérbe szorítani.
süti beállítások módosítása