Az empata
2024. március 28. írta: waddy

Az empata

Varga Judit (a leendő kormányfő ex-felesége, akinek volt férje az egykori igazságügyi miniszter elvált házastársa) interjút adott Hajdú Péternek, a magyar sajtó fenegyerekének, aki kíméletlen és iránymutató kérdéseivel sarokba szorította riportalanyát. Rutinosan kerülve a bulvárnak még a látszatát is, a közös sorsukat - házasságuk zátonyra futását - bátran vállaló Hajdú agyafúrt kérdéseivel elérte, hogy az ex-miniszter sejtetni engedje, mire számíthatunk Magyar Pétertől. Természetesen nem várhattuk el, hogy a 16 éve rettegésben és megfélemlítésben az ágy alatt kuporgó, végsőkig abuzált asszony részletesen ismertesse a leendő Magyar-kormány névsorát, de világos képet kaptunk arról, milyen kormányprogramra számíthatunk.

Nárcisztikus pszichopatához méltóan, a miniszterelnök első intézkedéseként nyilván javasolni fogja a - remélhetően kizárólag - férfiakból álló országgyűlésnek, hogy az ország új címere a következő legyen: két nárcisz között egy véres nadrágszíj.

A legfontosabb tárcsa  a belügy lesz, ennek egyelőre csak a jelmondata van meg: Pénz számolva, asszony verve jó! A nemzet honvédelmi stratégiája viszont már készen van: midőn az ellen közeledik, az ajtót kulcsra kell zárni és elé állni. Így nem törhetnem át. Gondosan kimunkált már az új kulturális irányvonal is. Mielőtt megvernénk az asszonyt, dobjunk elé néhány könyvet, hogy művelődjön az ostobája. A kultusztárca vélhetően egy csúcsminisztériumban fog egyesülni a könnyűipari tárcával, amelynek fő profilja a nők hátán súlyos sérülést okozó nadrágok gyártási technológiának kidolgozása lesz. Csodálatos kép tárul elénk, ahogy majd olvassuk az új kormány oktatási programját. Minden kis lurkó gyöngybetűkkel tanul majd szerelmes leveleket, illetve bocsánatkérő leveleket írni szeretteinek. Változni fog az új kormány Európa-politikája is, a brüsszeli repülőtéren férjüket váró  gyakornoklányok számára csinos és elegáns kabátokat fogunk követelni, nehogy má’ tramplinak nézzenek ki. Az egyházügyi miniszter fő feladata az lesz, hogy a megveretésük elől templomokba menekülő asszonyokat kiátkozza. Természetesen lesz családügyi minisztérium is – ez fog gondoskodni arról, hogy amikor a kormánytagok szomorúak, akkor hivatali autóval hazamehessenek, hogy apukájuk és anyukájuk közé fekve sírhassák el bánatukat.

Sajnos az egészségügyről keveset tudtunk meg, hiszen ezek szenzitív adatok. Csupán anonyi derült ki, hogy az új kormányfő szakértők segítségét veszi igénybe, ami nagyon bíztató. Nem tudni, hogy ezek a szakértők tetőfedők-e, vagy csak szimpla vízvezetékszerelők. A további - szintén szenzitív információkról Varga Judit csak annyit árult el, hogy Magyar Péter dolgokat szed. Hogy most akkor ez azt jelenti, hogy nyaranként gyümölcsöt szed, vagy szaporán szedi a lábát, egyelőre rejtély.

Ilyen világ vár ránk. Az ugyan nem derült ki, hogy a leendő kormányfő folytatni fogja-e azt a szép hagyományt, hogy a pedofil bűnelkövetőknek kegyelmet kell kapniuk, vagy hogy bírósági iratokkal lehet-e gyakorolni a szövegszerkesztést, de annyi biztos, hogy vészterhes idők következnek. Már csak pár év, és a magyar családok úgy fognak élni, hogy miután a szeme körül még az előző esti veréstől monoklit viselő háziasszony feltálalja vasárnapi ebédet, a családtagok bekapcsolják diktafonjaikat és államtitkokat osztanak meg egymással.

Tanultunk viszont egy szép szót. Empata. Ezt azokra a személyekre használjuk, akik szinte belelátnak a másik lelkébe. Sajnos az interjúban ilyen lelki dolgok nem hangzottak el, az ex-férj volt felesége csak a mindannyiunkat foglalkoztató közéleti problémákról beszélt.

Vissza fogjuk még sírni azokat a régi szép időket, amikor szajhák társaságában vígan lehetett hajózni az Adrián, szabadon lehetett pedofil fotóalbumot tárolni a számítógépen, kokainnal a hátizsákban pajkosan  lecsúszni az ereszcsatornán, és amikor  politikusok még nem ütlegeltek nőket - azok legfeljebb csak átestek egy vak komondoron.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://paradigmauj.blog.hu/api/trackback/id/tr8318366107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2024.03.29. 10:20:27

Ja te elhitted ezt a rogáni propaganda hazugságot hogy nőverő a pasi?
Akkor jó alanya vagy a fidesz szavazónak.

Te csak azt a vonalat lovagolod meg hogy VJ igazat mond. És pont hajdupéter műsorában!!! Holott százezer ellen kérdés merül fel az egész kitalált történettel kapcsolatban.

2024 2024.03.29. 15:15:36

@Lorrh: "Te csak azt a vonalat lovagolod meg hogy VJ igazat mond."

Mondja a bagoly, aki szerint egy fideszes mindig hazudik.

waddy 2024.03.29. 17:12:03

@Lorrh: Bocs, elfelejtettem mellékelni a szarkazmus-kártyát!

Lorrh 2024.03.29. 18:56:07

@2024: konkrét ügyről beszélgetünk. Az általánosítás buta dolog.
Itt konkrétan vargának kell hazudnia és eljátszania a hattyúk halálát hogy jóvátegye amit a felvételen mondott. Gondolom rogánék zsarolják a gyerekeivel.

2024 2024.03.29. 21:08:24

@Lorrh: Konkrét ügyről beszélünk. Zsigerből állítod, hogy VJ hazudik, kategorikusan kizárod, hogy egy fideszes igazat beszélhet. Konkrétan hiszed, hogy a láthatóan gennyláda MP igazat mond. Két percig hallgatja az ember és Gyurcsány aranyembereknek tűnik mellette. Konkrétan szomorú rád nézve, hogy szerinted rendben van, hogy egy volt férj a volt feleségéről titkos hangfelvételt rögzít és adott alkalommal nyilvánosságra hoz. Konkrétan vak vagy, hogy nem látod, a FOS (független objektív sajtó) robbantotta ki ezt az egészet. A HVG állított neki csapdát, amikor lehozta azt a rendőrégi anyagot, ami MP-t egyértelműen és kizárólag csak negatív színben tüntethette fel. Kérdem, miért? Aztán MP volt az, aki előre menekült, mikor saját maga kezdett beszélni arról, mi történt azon a napon. VJ pedig megunta. Ami teljesen érthető. Én viszont neki hiszek.

Már az sem számítana, ha MP-nek lennének valódi bizonyítékai. A söpredék híveit leszámítva erkölcsileg vállalhatatlanná vált. Hulla. Engedd el, mert kifújt. Vége van.

Lorrh 2024.03.30. 17:53:26

@2024: nagyon vicces sztrovacsek vagy te.
1. Aki igazságügy miniszterként, a családok védelmezőjeként sajkát magát nem tudja megvédeni az alkalmatlan. Mindenre. Posztjára és családi szerepére is.
VJ nem egy áldozat tipus, hanem egy óriási állami hatalom megtestesítője.

2. Hirtelen PONT akkor jön elő ez a bántalmazotti sztori amikor MP-t kell karaktergyilkolni. Te meg beszopod ezt. Te mindent elhiszel amit a kossuth rádió bemond??? :-)))

3. Ha igaz hogy bajerzsolt 10 éve tudja hogy verik a minisztert otthon akkor hhogy semmit nem tettek a fidesztársak???? hazugság level 100.

4. a HVG pont a rogáni propagandá gépezet része lett ebben az esetben. Hirtelen (4 év után) törvénytelenül megkapott egy rendőrségi jegyzőkönyvet amit a fidesz adott át neki hogy a saját érdekét szolgálja. Mennyire "érdekes" hogy pont MOST jött ki ez a sztori. Mocskos ügy ez.

Amúgy leszarom MP-t, nem ő lesz a messiás, de ennek a mocskos rezsim koporsójába legalább belevert egy nagy szöget.

Lorrh 2024.03.30. 17:58:16

@2024: apropó: a sztori ott kezdődött hogy orbán áldozatnak bedobta a két nőt akik simán csak bábuk voltak az ő játszmájában. Ezzel indult a lavina. Ez UTÁN kezdett MP szembefordulni a rendszerrel.

Ja amúgy akinek egy mákszemnyi esze van a NER maffiában, az csinál titkos felvételeket és dokumentumokat amikkel majd magát megvédi ha ki akarják csinálni. Simicska lúzer volt, nem hitte hogy őt is ki lehet tönkrevágja a "haverja".
A Simicska utáni korszakban már m-i-n-d-e-n politikus próbálja védeni magát és az érdekeit. Aki nem az lúzer és eltapossák.

2024 2024.04.11. 18:50:07

@Lorrh: Hiba nélkül felmondtad a betanult áldozathibáztató ellenzéki dumát.

"Hirtelen PONT akkor jön elő ez a bántalmazotti sztori amikor MP-t kell karaktergyilkolni. Te meg beszopod ezt. Te mindent elhiszel amit a kossuth rádió bemond??? :-)))"

Nem, te kígyó, pofátlanul hazudsz. A hvg nevű szennylap hozta nyilvánosságra MP bántalmazási ügyét. Aztán kezdett el MP maga beszélni arról, szerinte mi történt. Elkezdett HAZUDNI róla, mikor a rendőrségi jegyzőkönyvben ott van minden. Elkezdte bemártani a volt nejét, nyilvánosságra hozott egy vele rejtve felvett hangfelvételt. Azzal kapcsolatban sincs semmi erkölcsi aggályod?? Persze hogy nincs, miért is lenne, fideszes az illető, alapból hazudik és dögöljön meg...

Varga pedig elkezdett védekezni és kitálalt, amihez látva férje álnokságát, minden joga megvolt. Az bezzeg már nincs ínyedre, mi, te kétszínű kígyó?!

2024 2024.04.11. 19:08:23

@Lorrh: "apropó: a sztori ott kezdődött hogy orbán áldozatnak bedobta a két nőt akik simán csak bábuk voltak az ő játszmájában. Ezzel indult a lavina. Ez UTÁN kezdett MP szembefordulni a rendszerre."l

Hazudsz, mint a vízfolyás. Úgy látszik ez a lételemed. Magyarpeti kiesett a pixisből, ez hitvány bosszú a részéről. Mészáros Lőrincnél is kilincselt állásért nem sokkal színre lépése előtt.

Egy hedonista, nárcisztikus szociopata. Egy hangyafasznyi szöget sem ver a hatalom koporsójába, az ellenzékébe viszont igen. Ez az egyetlen haszna.

"Ja amúgy akinek egy mákszemnyi esze van a NER maffiában, az csinál titkos felvételeket és dokumentumokat amikkel majd magát megvédi ha ki akarják csinálni."

A tipikus faék egyszerűségű logika. Amikor az ellenzéki pártok és a sajtójuk által hazugságokkal etetett, általuk is hülyére vett delikvens fejébe beleverik, hogy 2010 óta az ország egy diktatúra.

.

2024 2024.04.11. 19:22:17

@Lorrh: És akkor arról, Varga Judit miért csak most pakol ki exférje szennyeséről. Nem bonyolult. Fontos pozícióban volt, minisztersége alatt nem akarta terhelni gyerekeit, a kormányt és a kormánypártot magánéleti zűrjeivel. Ami még egy közszereplő esetében sem a közre tartozik. Judit napokkal ezelőtt figyelmeztetett: reméli volt férje nem kényszeríti arra, hogy kitálaljon. Az megtette, hát ő is lépett, mert meg kell védenie magát. Ennyi.

Ami pedig azon az ominózus napon történt: nem a tettlegesség, a fizikai erőszak minősített esetét követte el MP. Se azelőtt és azután. Könyv odavágása a másikhoz, ajtó elé állás (az mondjuk a másik személyi szabadságának a korlátozása), a folytatólagos lelki terror nem olyan, amely rákerül az ORFK honlapjára és nem írnak róla cikket a Zsaru magazinban. Bárkivel és bárhol is történjen meg az országban. Tehát nem tusolták el. Nem olyan horderejű ügy volt ez a köz számára, ami miatt akkor nyilvánosságot kellett volna kapnia. Ettől még a bántalmazottat óriási lelki kár érte, de érthető okokból csöndben volt. Mit kellett volna tennie? Ha azon a napon, amikor a rendőrség kiszállt hozzájuk, MP a BTK-ba ütköző olyan dolgot követett volna el, amely miatt nyomozás lett volna indítható ellene, akár ott a helyszínen őrizetbe is veszik, akkor az a média figyelmét felkeltette volna, max a kormánypárti sajtó hallgatja el. De mivel nem történt semmi ilyen, a jegyzőkönyvet felvették, az intézkedés után a dolgot lezárták.

2024 2024.04.11. 19:34:22

@Lorrh: És VG miért tűrt annyi éven át? Sajnos ez tipikus jelenség. Mondjuk 13 évnyi tűrés valóban túl sok. Én biztosan nem tartanék ki egy rossz kapcsolatban ennyi ideig. De a valakihez tartozás ösztöne, a remény, hogy idővel talán jobb lesz, a közös gyerek, mint kapocs, hogy neki ne okozzunk fájdalmat, lehetetlen dolgokra bírják rá az embert.

Ezek tipikus dolgok, csak ha fideszes az illető és utáljuk mint szart, akkor tűnik az illető hiteltelennek.
süti beállítások módosítása